Лецитин+В-вітаміни
- Комплекс вітамінів при порушеннях нервової та психічної діяльності
- Покращує пам‘ять
- Знижує втомлюваність
Лецитин з вітамінами В — сприяє покращенню пам'яті!
Лецитин — є життєво важливою і незамінною поживною речовиною для головного мозку та зміцнення нервової системи. Він бере участь у формуванні клітинних мембран і є компонентом нервової тканини, становить основу мієлінової оболонки нервових клітин і волокон. Лецитин бере участь у багатьох життєво важливих біологічних процесах і функціях організму. Лецитин забезпечує нормальний обмін жирів, покращує роботу мозку та серцево-судинної системи, сприяє засвоєнню вітамінів A, D, E і К, підвищує опір організму до дії токсичних речовин, стимулює жовчовиділення, утворення еритроцитів та гемоглобіну. До складу лецитину входять важливі сполуки – холін і лінолева кислота, необхідні для проведення нервових імпульсів, для транспортування і розподілу жирових речовин в клітинах організму, головного мозку та нервових клітинах. Крім цього, лецитин сприяє зниженню рівня холестерину в крові, має ліпотропну дію, сприяє всмоктуванню в кишківнику жирних кислот, сприяє нормалізації ваги.
Вітамін Е — природний антиоксидант, стимулює функції статевих залоз, сприяє підвищенню життєвого тонусу, підтримує роботу серцевого м'яза. При дефіциті вітаміну Е спостерігаються неврологічні порушення, зміни кровотворної системи. Вітамін Е необхідний для засвоєння інших вітамінів, важливий для загального стану здоров'я та працездатності.
Нікотинамід (вітамін РР) — має вирішальне значення для вироблення енергії та підтримки функціонування організму на багатьох рівнях, особливо для здоров'я серця та оптимального кровообігу. Він бере участь більш ніж в півсотні реакцій, в ході яких цукор і жир перетворюються в енергію. Сприяє зниженню рівня холестерину, важливий для нормального стану шкіри та нервової системи.
Вітамін В1 (тіамін) — необхідний для вуглеводного обміну речовин, нервових клітин, серцевого м'яза, вироблення енергії, росту, апетиту, травлення. Ті, хто вживає багато вуглеводів, потребують вищих рівнів прийому тіаміну, як і ті, хто зловживає алкоголем, курці та люди, що піддаються надмірному стресу. Антиокисна роль тіаміну може допомогти попередити втрату еластичності шкіри. При нестачі в їжі цього вітаміну відбувається неповне згорання вуглеводів, в крові накопичується піровиноградна та молочні кислоти, що призводять до розладу нервової системи.
Вітамін В2 (рибофлавін) — інтенсифікує процеси обміну речовин в організмі, беручи участь в метаболізмі білків, жирів і вуглеводів. Необхідний для утворення червоних кров'яних тілець та антитіл, для дихання і росту клітин. Він полегшує поглинання кисню клітинами шкіри, нігтів та волосся. Однією з найцінніших якостей рибофлавіну є його здатність прискорювати в організмі перетворення піридоксину – вітаміну В6 – на його активну форму.
Вітамін В6 (піридоксин) — бере участь в синтезі нуклеїнових кислот, що перешкоджають процесам старіння в організмі. Підтримує імунітет, беручи участь в синтезі антитіл. Необхідний для нормальної роботи центральної нервової системи. Піридоксин необхідний для повноцінного засвоєння вітаміну В12.
Вітамін В12 (ціанокобаламін) — необхідний для функціонування нервових клітин. Відіграє важливу роль при синтезі мієліну – захисного шару нервових стовбурів головного та спинного мозку.
Фолієва кислота — бере активну участь в процесах регуляції функцій органів кровотворення, позитивно впливає на функції кишківника і печінки, підтримує імунну систему, сприяє нормальному утворенню і функціонуванню білих кров'яних тілець. Також фолієва кислота необхідна для біосинтезу білка, позитивно впливає на продуктивну роботу мозку, особливо кісткового, підтримує імунну систему, допомагає завоювати інші вітаміни групи В.
Може бути рекомендований лікарем, як додаткове джерело комплексу біологічно активних речовин: лецитину (фосфоліпідів), антиоксидантів, вітамінів групи В та фолієвої кислоти для створення оптимальних умов функціонування організму людини, в тому числі для покращення мозкової діяльності та нервової системи в цілому. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Спосіб застосування: дорослим та дітям старше 14 років по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час або після прийому їжі, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Рекомендований термін застосування: 30 діб, можливість повторних курсів узгоджується з лікарем.
Застереження при застосуванні: Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Інформація для хворих на цукровий діабет: 1 капсула містить 6 ккал/26кДж та не містить хлібних одиниць
Форма випуску: Капсули масою 1000 мг (по 10 капсул в блістері, по 1 або 3 блістери в пачці)
Зберігання: При температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.
Термін придатності: 3 роки від дати виробництва.
Виробник: "Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ", Шлезвігер Штрассе, 74, 24941 Фленсбург, Німечина
Дистриб'ютор в Україні: ТОВ «Квайссер Фарма Україна», вул. Дніпровська набережна 26Ж, оф. 49, м. Київ, 02132, тел./факс 044 585-34-92, [email protected]
Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GMP
Не є лікарським засобом
Дієтична добавка
Без ГМО
лецитин (соєвий), желатин (яловичий), соєва олія соєвих бобів , гліцерин Е422, моно- та дигліцериди жирних кислот Е471, DL-альфа-токоферолу ацетат, нікотинамід, сорбітол Е420, піридоксину гідрохлорид, тіаміну мононітрат, рибофлавін, заліза оксиди та гідроксиди Е172, птероїлмоноглютамінова кислота, ціанокобаламін